Vacatures

OPENSTAANDE VACATURES

Facilitair Manager : Lees meer

Begeleider Mobiel Team acute zorg : Lees meer

Medewerker Boekhouding: Lees meer

Hoofdverpleegkundige PVT: Lees meer

Verpleegkundige: Lees meer

Psycholoog binnen het traject ouderenzorg: Lees meer

Verpleegkundige opname-crisis: Lees meer

 

 

SPONTAAN SOLLICITEREN

U vindt bij bovenstaande vacatures geen passende betrekking terug?  Dan kan u steeds vrij solliciteren via het digitale sollicitatieformulier.  Gelieve een kopie van uw diploma bij dit formulier te voegen.  Klik op de link digitaal sollicitatieformulier om dit document te downloaden.  Uw ingevulde sollicitatieformulier mag u verzenden naar jobs@pclede.be.  Uw gegevens worden gedurende 6 maanden in onze wervingsreserve opgenomen.  

STAGE

U wenst stage te lopen op ��n van onze afdelingen?  Vul dan zeker dit formulier (klik op link) in en mail dit ingevuld terug naar martine.van.eenoo@fracarita.org.

Documenten toekomstige stagair(e)s

Als u stage loopt als verpleegkundige in opleiding, dan dient u bij aanvang van de stage in het bezit te zijn van een risicoanalyse en tewerkstellingsfiche. Hieronder vindt u dit document per school. Gelieve het af te drukken en ondertekend mee te brengen de eerste stagedag.  

Artevelde Hogeschool : Lees meer

Hogeschool Gent : Lees meer

Odisee : Lees meer

Sint-Augustinusinstituut: Lees meer

Sint Vincentius : Lees meer

Vesaliusinstituut : Lees meer

VAKANTIEWERK

U wenst graag te werken als stagiair op ��n van onze afdelingen of diensten?  Vul dan zeker dit formulier (klik op link) in en mail dit ingevuld terug naar jobs@pclede.be.